Zak's Access Bay

Come Back When You Grow Up

Livet som åttiofemåring

Åldern tar ut sin rätt
För två veckor sedan så fyllde jag tjugoett och det känns i både kropp och själ kan jag tala om för er alla. Det är fruktansvärt. Jag kan knappast räkna alla låsningar jag har i min rygg, det är alltså inte normalt att ha så många som jag har. Vissa mornar kan jag knappt röra mig för att det gör så ont. Jag har också börjat få ont i mina axlar och armar. Det hela måste bero på att jag jobbar som frisör vilket sliter på kroppen något otroligt!

I skolan läste vi såklart en kurs om ergonomi och sånt där som är viktigt att veta. Men det spelar ju inte jättestor roll om man vet om det om man inte praktiserar det i sin vardag vilket jag uppenbarligen är väldigt dålig på att göra. Dessutom måste jag verkligen bli bättre på mitt självdisciplin och faktiskt börja träna. Det är inte så hemskt när man väl är där men det är ju så fruktansvärt att ta sig till gymmet. Jag önskar att jag hade ett eget hemmagym. Eller... det är ju egentligen bara en ursäkt för helt ärligt så tror jag inte att jag skulle gå in till rummet med tränings grejer om jag hade ett hemma. Nu har jag i alla fall någonting att skylla på! 

Men det är inte bara gymmet som jag ska börja med utan jag ska också börja gå till en naprapat på södermalm som jag har hört är magisk! Jag hoppas verkligen att hon kan hjälpa mig med mitt välmående. För så här kan jag helt enkelt inte ha det, jag känner mig nu som om jag vore en gammal tant på åttiofem vårar, jag vill ju inte ens tänka på hur det kommer att vara då när jag faktiskt är det på riktigt.